Polityka stosowania plików Cookies

Dalsze korzystanie z tej strony www, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies na stronie www.barborka.com.pl, której właścicielem jest Restauracja "Barbórka", 41-707 Ruda Śląska - Kochłowice, ul. Wyzwolenia 22

Co to są pliki cookies i do czego są używane
Pliki cookies to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer www i zapisywane na twoim komputerze (bądź innym urządzeniu, z którego korzystasz).
Pliki Cookies używane są w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta z naszej strony www. Nie gromadzimy ani nie przetwarzamy żadnych informacji pozwalających na bezpośrednią identyfikację danych osobowych. Stosujemy zewnętrzne pliki Cookies, pochodzące od podmiotów, z którymi współpracujemy, takich jak Google. Z uwagi na fakt, że sposób działania niektórych plików Cookies pochodzących od partnerów zewnętrznych może być inny, niż przedstawiony w niniejszej polityce, prosimy o zapoznanie się z informacjami na temat tych plików Cookies dostępnymi na stronach internetowych naszych partnerów.

Czy mogę wyłączyć obsługę Cookies?
Tak, każdy użytkownik może to zrobić poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki w zakresie obsługi Cookies.
Można zmienić też ustawienia przeglądarki, tak aby nie przechowywała plików cookies, po zmianie ustawień plików cookies nasza strona będzie dalej poprawnie działała i będzie można nadal z niej korzystać bez zmian.

Jak zmienić ustawienia przeglądarki:  

     
  • w przeglądarce Firefox: Opcje - Prywatność. 
  
  • w przeglądarce Chrome: Ustawienia - Ustawienia zaawansowane - Prywatność - Ustawienia treści
   
  • w przeglądarce Internet Explorer: Narzędzia - Opcje internetowe - Prywatność (pozwala wybrać różne poziomy ochrony) - Zaawansowane (pozwala dostosować obsługę cookies ręcznie.
  
  •  w przeglądarce Opera: Preferencje - Zaawansowane - Ciasteczka
Uwaga: tę opcję w każdej przeglądarce ustawia się osobno.